Excursie la Tuşnad şi Ţinutul Secuiesc

Ştiaţi că... Salina Praid este cea mai mare mină de sare din România, renumită şi pentru aerosolii extrem de benefici şi pentru singurul parc de aventură din România, amenajat  la mare adancime?

Ziua 1. Bucureşti – Posada – Sinaia – Braşov - Tuşnad

Plecare din Bucureşti spre Tuşnad traversând Valea Prahovei. Popasuri în Posada pentru a vizita Muzeul Cinegetic, la Sinaia unde vom vizita Castelul Peleş, reşedinţa de vară a regelui Carol I. Continuăm traseul spre Lacul Sfânta Ana, unicul lac vulcanic de pe întreg teritoriul României. Cazare şi cină în Tuşnad la Pensiunea Transilvania 3* sau similar.

 

Ziua 2. Tuşnad Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc - Corund – Praid

Plecare în excursie în Ţinutul Secuiesc. Vom poposi în centrele istorice din Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc. Traversăm Depresiunea Praid şi sosim în Corund pentru a vizita centrul de ceramică populară şi Praid, vestit pentru mina de sare comestibilă care se exploatează aici din timpuri stravechi. Întoarcere la Tuşnad pentru cazare şi cină.

 

Ziua 3. Tuşnad BraşovPloieşti - Bucureşti

Dimineaţa întoarcere spre Bucureşti. Oprire în Braşov. Vom vizita centrul istoric: Piaţa Sfatului, Biserica Neagră, Poarta Schei, Strada Sforii.

 
Preţ:  de la 385 lei/persoană

Prețul include:

- transport cu autocarul conform programului;

- două nopţi de cazare cu demipensiune la pensiune 3*;

- vizitele incluse în program.

Prețul nu include:

- intrările la obiectivele turistice.