Hotel Parc

Descriere HOTEL PARC, Moneasa

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul PARC, amplasat in centrul statiunii Moneasa, intr-o oaza de verdeata strabatuta de apele paraului Bailor, o mandrie a statiunii din punct de vedere al esteticii exterioare si interioare ofera turistilor sejururi si clipe de neuitat.
Descriere facilitati:
Tratament: Foarte complexa, baza de tratament a Hotelului Parc***, ofera o serie de proceduri balneare la preturi fara concurenta. Proceduri: - unde scurte - curenti diadinamici - ionizare - curent trabert - electrostimulare - electrospastic - curent interferential - terapie cu laser, ultrasunete - magnetodiaflux - bai galvanice, cu bule - parafina - aerosol - kinetoterapie Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Pestera Valea Morii, Pestera Liliecilor, cascada Boroaia, varful Momuta si ruinele cuptorului de topit fier, lacul cu nuferi termali.
Politici:
Check-in incepand cu orele: 14:00; check-out pana la orele 12:00. Taxa de statiune se va achita separat la receptia hotelului.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul Parc, categoria I: micul dejun in sistem bufet suedez/ meniu fix sau a la carte, dejun si cina in sistem meniu a la carte.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Pana la 4 ani au gratuitate.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro