Hotel Nevis Wellness&Spa

Descriere HOTEL NEVIS WELLNESS SI SPA, Oradea

Hotelul NEVIS WELLNESS SI SPA este o gazda primitoare pentru toti cei care vin in Oradea cu afaceri sau in calatorii de placere.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Numar total camere: 66 - duble si apartamente; 42 spatii de cazare sunt clasificate 4 stele, 24 spatii de cazare sunt clasificate 3 stele.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie - pazita, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, camera de bagaje. Servicii: trezirea la ora solicitata, distribuirea corespondentei, comenzi taxi, inchirieri auto, spalatorie, calcatorie, servicii de secretariat, servicii de fax si curierat, room service, transfer aeroport.
Locatie:
Hotelul NEVIS este situat in imediata vecinatate a Salii Sporturilor, principalul centru expozitional din Oradea, la 2 km de Primaria orasului.
Politici:
Check-in: ora 14:00. Check-out: ora 12:00.
Servicii masa:
Restaurantul Orhideea by Nevis va ofera retete traditionale ale bucatariei romanesti si internationale. Cu o servire impecabila din partea personalului calificat si o atmosfera placuta, Restaurantul Orhideea by Nevis va ofera clipe de neuitat.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - una cu o capacitate de 200 de locuri, iar cea de-a doua cu o capacitate de pana la 50 de participanti. Dotari tehnice: conexiune internet wireless, ecrane și aparatura de proiectie și de sonorizare, flipchart, instrumente de scris si presenter.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro