Excursie la Lacul Roşu şi Cheile Bicazului

Ştiaţi că... Strada Sforii a devenit obiectiv turistic în urma certificării ca fiind cea mai îngustă străduţă din Europa de Est, cu o lăţime de 1,32 metri şi o lungime de 83 metri? Strada Sforii se găseşte în municipiul Braşov între străzile Cerbului şi Poarta Schei.

Ziua 1. Bucureşti – Posada – Sinaia – Braşov - Tuşnad

Plecare din Bucureşti spre Tuşnad traversând Valea Prahovei. Popasuri în Posada pentru a vizita Muzeul Cinegetic, la Sinaia unde vom vizita Castelul Peleş, reşedinţa de vară a regelui Carol I. Continuăm traseul spre Lacul Sfânta Ana, unicul lac vulcanic de pe întreg teritoriul României. Cazare şi cină în Tuşnad la Pensiunea Transilvania 3* sau similar.

 

Ziua 2. Tuşnad – Miercurea Ciuc – Gheorghieni – Lacul Roşu – Cheile Bicazului - Tuşnad

Plecare în excursie in Ţinutul Secuiesc. Vom poposi în centrele istorice din Miercurea Ciuc şi Gheorghieni, apoi plecăm spre Lacul Roşu, lac de baraj natural format în 1837, la poalele Muntelui Hăşmaşu Mare, în apropierea Cheilor Bicazului. Întoarcere la Tuşnad pentru cazare şi cină la aceiași pensiune.

 

Ziua 3. Tuşnad Braşov – Ploieşti - Bucureşti

Dimineaţa întoarcere spre Bucureşti. Oprire în Braşov. Vom vizita centrul istoric: Piaţa Sfatului, Biserica Neagră, Poarta Schei, Strada Sforii.

 

Preţ: de la 385 lei/persoană

Prețul include:

- transport cu autocarul conform programului;

- două nopţi de cazare cu demipensiune la pensiune 3*;

- vizitele incluse în program.

Prețul nu include:

- intrările la obiectivele turistice.