Hotel Impero

Descriere HOTEL IMPERO, Oradea

Hotelul IMPERO este un hotel cu o arhitectura moderna, finalizat la sfarsitul lunii aprilie 2007 si construit cu respectarea tuturor normelor Europene in vigoare. Hotel IMPERO este locul perfect atat pentru businessman-ul venit in oras cu afaceri cat si pentru turistul care doreste sa se relaxeze.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon. Numar total camere: 83 Single: 9 Duble: 56 - 16 camere cu doua paturi si 40 camere cu pat matrimonial. Triple: 3 Camere family: 4 Apartamente: 11 - apartamentul este compus din living si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 70 locuri, parcare proprie -supravegheata video - 100 locuri, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, terasa, receptie deschisa nonstop, lift, seif, camera de bagaje, aer conditionat. Servicii: room service, fax, xerox, spalatorie, lustruire pantofi.
Locatie:
Hotel IMPERO este amplasat in apropiere de centrul orasului (1 km), 3 km de aeroport, 15 km de vama Bors si 4 km de gara.
Atractii turistice:
Biserica Ortodoxa (Biserica cu Luna), Palatul si Pasajul Vulturul Negru, Teatrul de stat, Baile Termale Felix si 1 Mai, Palatul Baroc, Cetatea Oradea, Pestera Ursilor, Muzeul Tarii Crisurilor.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 12:00. Check-out: pana la ora 12:00.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 100 locuri dotata cu: ecran, flipchart, videoproiector, instalatie de sonorizare.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro