Hotel Covasna

Descriere HOTEL COVASNA, Covasna

Sejur cu tratament de la 7 nopti. Repartititia camerelor pe Hotel Covasna sau Cerbul se face la receptie in momentul cazarii. Hotelul este situat in centrul statiunii, la 3 km de gara.
Hotelul COVASNA este format din 2 corpuri: corp A, nerenovat (camere single, camere duble) si corp B, renovat (camere single, camere duble, apartament).
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament proprie dotata cu sauna, sala de gimnastica, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator personal medical specializat, serviciu de asistenta medicala permanent. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Cetatea Zanelor, atestand prezenta dacilor si romanilor in zona; Planul Inclinat (instalatie ingenioasa, construita înainte de 1899 care asigura transportul materialelor fara se folosi un motor).
Politici:
Check-in dupa ora 14:00, check-out cel tarziu la ora 12:00. Fumatul este interzis in incinta complexului. Nu este permis accesul cu animale de companie. Taxa de statiune se achita separat la receptia hotelului.
Servicii masa:
Micul dejun are o valaore de 25 Lei/zi/adult iar in perioada 01.06-10.09 va fi sub forma de bufet suedez. Pranzul are o valoare de 35 Lei/zi/adult iar in perioada 01.06-10.09 va fi servit sub forma de bufet suedez. Cina se serveste sub forma de fisa cont 35 Lei/zi/adult (40 Lei/zi/adult in perioada 01.06-10.09.2020)
Facilitati copii:
Copiii 0-4 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mese (bufet suedez), 4-12 ani achita 50% din c-valoarea meselor. Peste 12 ani sunt condiderati adulti si achita tarif integral de adult.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro