Hotel Alice

Descriere HOTEL ALICE, Baile Olanesti

Hotelul este situat in apropierea Hotelului Olanesti.
Hotelul "Alice" este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si in acelasi timp intr-o zona linistita, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor.
Descriere facilitati:
Tratament: aqpele minerale de la Baile Olanesti provenind de la mai mult de 30 de izvoare se recomanda pentru cura interna in tratamentul bolilor cronice ale rinichilor si ale aparatului urinar (litiaza biliara, pielonefrita cronica, glomerulonefrite cronice), al bolilor aparatului digestiv (gastrita hipoacida, diskinezie biliara, colicistita cronica, hepatita cronica, etc.), tulburari metabolice si nutritionale (diabet, obezitate, etc.), tulburari respiratorii (pneumopatie microbiala si virala, astma alergica, bronsita, etc.), boli dermatologice (ihtisis incipient, eczema cronica si spuzeala, neurodermatite, acnee, etc.) si boli ORL (laringita, alergie nazala si sinuzala), boli inrudite (dureri reumatismale degenerative si diartritice, nevroza astenica, tulburari endocrine, etc.). Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri intre orele 7:30-14:00. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Politici:
Check-in dupa ora 14:00; check-out pana la ora 12:00. Nu este permis accesul in hotel cu animale de companie. Nu se accepta introducerea si consumul in spatiile comune din hotel de bauturi alcoolice si nealcoolice, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei. In restaurantul hotelului nu exista spatiu amenajat pentru fumat.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurantul Alice, categoria 3 stele in sistem fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii fara pat suplimentar; - copiii cu varsta intre 7-14 ani achita 50% din valoarea unui loc in camera cu parintii fara pat suplimentar, iar daca sutn 2 copii achita valoarea unui loc si primesc pat suplimentar. - copiii cu varsta peste 14 ani achita integral un loc in camera si primesc pat suplimentar.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorinstanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro