Elexus Predeal

Hotel Elexus Predeal 

Hotel Elexus Predeal, 4*, este fostul hotel Predeal. Acesta a fost renovat integral in 2020.

Hotel Elexus Predeal, fost Hotel Predeal, cu o traditie din 1963, renovat 2020, pune la dispozitia oaspetilor sai 54 de camere duble si apartamente, un restaurant international, un bar, o sala de conferinte (14 locuri), lift, centru SPA cu piscina, sauna, salina, masaj.

Descriere camere:
Hotelul are 38 camere duble, 5 camere duble Garden, 7 camere single, 1 apartament, 3 apartamente Deluxe.

• Camera Single: suprafata 10 mp, dotari: acces card, aer conditionat, tv lcd, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile.
• Camera Dubla: suprafata 19 mp, dotari: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, balcon .
• Camera Dubla Garden: aer conditionat, acces card,TV lcd, uscator de par,telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, terasa cu gradina proprie.
• Apartament: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila.
• Apartament Deluxe: aer conditionat, acces card, TV lcd, uscator de par, telefon, seif, halat, papuci, fierbator de apa, consumabile, dormitor cu pat matrimonial + living cu canapea extensibila, balcon.

Atractii turistice:
Vf. Piatra Mare (1.843 m), Masivul Postavaru, Muntii Bucegi cu Vf. Omu (2.505 m), cascada Tamina, Pestera de Gheata; obiectivele istorice din Brasov, Sinaia, Rasnov; Castelul Bran.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu (capacitate 100 locuri).

Facilitati evenimente:
Sala de conferinte (14 locuri, cu flipchart, consumabile flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, Internet wireless).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.

 

Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

 

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

 

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Facilitati

Restaurant

Non-smoking rooms

Terrace

TV in room

Shower

Private bathroom

Conference room

SPA

Hairdryer

Direct connection telephone line

Sauna

Jacuzzi

Free wireless internet

Safety deposit box in room

Heating

Air conditioning

Balcony

Cable/Satellite TV

Free parking

24-Hour Front Desk

Elevator

Indoor swimming pool

Bar

Minibar

Safety deposit box at reception

Credit card accepted

Luggage storage

Meeting/Banquet facilities

Smoking area

Shoe shine

Toiletries

Concierge

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro