Hotel Domnitei

Descriere HOTEL DOMNITEI 3*, Calimanesti-Caciulata

Amplasat in Calimanesti Caciulata Hotel Domnitei 3* are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin).
Descriere camere:
Hotelul dispune de 15 camere duble twin. Dotari: grup sanitar propriu, uscator de par, televizor LED, minibar, internet, sistem incalzire.
Descriere facilitati:
Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa calda, tennis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, fax, plata prin card, parcare iluminata. Check-in-ul se efectueaza dupa ora 14:00, iar check-out-ul pana cel tarziu la ora 12:00. Nu se accepta animale de companie. Fumatul interzis.
Locatie:
Amplasate in Calimanesti Caciulata, Hotelul Domnitei 3* & Pensiunea Domnitei 4* va ofera cazare in 24 camere duble intr-o atmosfera calda si intima. Hotelul Domnitei 3*, are o capacitate de 30 de locuri (15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twin) in Pensiunea Domnitei 4*, ambele locatii aflandu-se in aceeasi incinta, intr-un cadru calduros si intim. Complexul ofera turistilor urmatoarele facilitati: sala de conferinte, piscina exterioara / piscina interioara cu apa calda, tennis de masa, spatiu de joaca pentru copii interior - exterior, mic dejun, seif la receptie, fax, plata prin card, parcare iluminata.
Atractii turistice:
Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Românesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din tara Româneasca Manastirea Ostrov, ctitorita; in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, in regim a-la-carte.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinta.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la GregoryTour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorinstanculescu@gregorytour.ro 

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro