Delta Dunarii

Delta Dunarii

Va invitam sa descoperiti una dintre cele 7 zone UNESCO din Romania si singura delta din lume ce a primit titlul de "Rezervatie a biosferei" - Delta Dunarii!

Plecari 2022: 24.09

TARIF Standard - 199 Lei/pers

Tarif seniori 55+/studenti/First Minute pana la 28.02.2022  - 179 Lei/pers

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea Academiei Militare (Universitatea de Aparare Carol I) – acces din Bdul Eroilor, iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti-Tulcea-Murighiol.

Sosire la Murighiol. Imbarcare pe salupele rapide pentru o croaziera de neuitat, in care vom face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele Sf. Gheorghe si Sulina. Parcurgem sate pescaresti traditionale, admiram peisaje deosebite si observam contrastul izbitor dintre pensiunile moderne care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.

Croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un insotitor specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatii pretioase.

Revenim la Murighiol, dupa plimbarea cu salupele, unde vom servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean. Dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

In drumul spre casa ne oprim sa vizitam Centrul Muzeal Ecoturistic "Delta Dunării" din Tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din Delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata. Plecare spre casa si sosire la Bucuresti in c* Pentru persoanele care nu servesc peste, exista variante de meniu alternative: meniu de pui/porc, meniu vegetarian.ursul serii.

Grup minim 35 pers.

ATENTIE:

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica;

* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

SERVICII INCLUSE

SERVICII NEINCLUSE

  • Transport cu autocar clasificat;
  • Croaziera pe lacuri si canale (aprox.3 ore);
  • Insotitor local specializat pe flora si fauna pentru fiecare salupa;
  • Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);
  • Insotitor de grup din partea agentiei.
  • Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
  • Tarife informative: Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunarii”–15 Lei/pers;
  • Masa de pranz - servita la un restaurant in Murighiol (aproximativ 50 Lei/pers-meniu complet de peste/pui, apa, vin);
  • Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;
  • Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.