Complex balnear Cozia

Descriere COMPLEX BALNEAR COZIA, Calimanesti-Caciulata

Hotelul este situat in centrul statiunii.
Hotelul CACIULATA si-a pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele. Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat.
Descriere facilitati:
Tratament: baza de tratament comuna cu Hotel Cozia, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Atractii turistice:
Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Româneasca; Manastirea Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela.
Politici:
Nu se accepta animale de companie. Cozia Aqua Park, ofera de acum statiunii, un caracter permanent, fiind deschis tot timpul anului. Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37 ◦C. Parcul acvatic dispune de: – 11 Bazine interioare si exterioare; – Incinta incalzita; – 8 Tobogane exterioare si 2 interioare; – 1400 de sezlonguri; – Restaurant cu autoservire; Facilitati: Piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalaţii moderne de hidroterapie, jeturi de apă, jacuzzi, sauna. Accesul se face contra cost si se achita direct la receptia hotelului Program: Zilnic: 09:00-22:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Caciulata, categoria 3 stele, in sistem fisa cont.
Facilitati evenimente:
Dispune de 3 sali de conferinta cu o capacitate intre 20 – 140 locuri cu dotarile corespunzatoare.

 

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorinstanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro