Hotel Carol

Descriere HOTEL CAROL, Vatra Dornei

Cazare cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa minim 2 nopti. Cazare cu demipensiune si tratament, pensiune completa si tratament minim 5 nopti. Hotelul se afla in vecinatatea Cazinoului Dorna, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul, la cca. 250 m de partia de schi si la 25 m de renumitul parc cu veverite.

Descriere facilitati:
Tratament: tratamentul se efectueaza in baza complexului Calimani-Bradul, aflat la cca. 50 m de hotel. Pentru tratament este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie (sambata si duminica nu se efectueaza tratament).
Politici:
Check-in: 16:00; check-out: 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Carol si Les Amis, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte''.

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro