Caraiman

Hotel Caraiman 

Hotelul Caraiman a trecut recent printr-un amplu proces de renovare, dotarile superioare realizate ofera oaspetilor un confort sporit si o atmosfera deosebita.

Frumusetea locurilor, prospetimea zilelor de vara si abundenta zapezii iarna, fac din Sinaia una dintre cele mai frecventate statiuni montane din Romania. In acest cadru pitoresc, in parcul central al statiunii, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, se afla Hotelul CARAIMAN.

Descriere camere:
Dispune de 71 de camere, din care 10 apartamente, 11 camere duble superioare si 50 de camere duble standard. Camerele luminoase si elegante au in dotare: TV smart, sistem automatizat pentru incalzire, conexiune wi-fi, baie proprie cu dus.

Atractii turistice:
RO Castelul Peles, Pelisor, Manastirea Sinaia, Muzeul Bucegi, Cazinoul Sinaia, Casa Memoriala George Enescu.

Politici:
RO La receptie se va achita taxa de statiune de 1% din valoarea camerei fara mic dejun si taxa salvamont.

Servicii masa:
RO se acorda in unitatea restaurant Caraiman, categoria I, micul dejun in sistem bufet suedez, dejun si cina a la carte.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.

 

Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

 

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

 

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.

Facilitati

Restaurant

TV in room

Bathroom

Private bathroom

Free wireless internet

Safety deposit box at reception

Car rental

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro