Hotel BAVARIA BLU

HOTEL BAVARIA BLU 

Este situat in partea de sud a statiunii Mamaia, la 15 m de plaja, langa hotel Del Mar si hotel Mihaela. In apropierea acestuia gasiti Satul de Vacanta, telegondola din Mamaia si parcul acvatic Aqua Magic. Hotelul are 123 camere 4* dintre care: 54 garsoniere, 32 camere duble si 37 camere single, precum si 16 camere mapamond 5*: 12 camere duble deluxe si 4 apartamente deluxe (inaungurate in anul 2014).

Dotari si servicii:

Hotelul dispune de restaurant modern, 3 sali de conferinta, foisor, terasa si piscina, 2 baruri, room-service, parcare gratuita, internet, lift, minibar, welness si SPA, camere pentru persoane cu dizabilitati.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Camerele hotelului sunt exclusiv pentru nefumatori. Pentru fumatori sunt amenajate spatii speciale in incinta hotelului (bar, foisor, terasa, piscina).
Fiecare camera dispune de o cutie de valori. Pentru siguranta, bunurile de valoare vor fi pastrate in seiful camerei.
Turistii cazati au acces gratuit la piscina exterioara, in intervalul 8:00 - 20:00.

Servicii masa:

MASA: restaurant propriu 4*.
In perioada 12.06 - 05.09.2020, pensiunea completa va fi sub forma de bufet suedez; in celelalte perioade mic dejun bufet suedez, pranz si cina - a la carte.
Mic Dejun - bufet suedez 07:30 - 10:30 
produse lactate, mezeluri, cereale, legume proaspete, gem/ miere, produse de patiserie, fructe, apa plata/ minerala, 3 tipuri de suc natural, cafea si ceai.
Pranz - bufet suedez 13:00 - 15:00
ciorbe/ supe (2 tipuri), aperitive reci/ calde, fel principal - pui, porc, curcan, vita/ miel, peste, fructe de mare, paste, pizza, salate, desert (4-5 tipuri de prajituri), fructe, apa minerala/ plata, Coca Cola/ Fanta/ Sprite, 3 tipuri de suc natural, cafea si ceai
Cina - bufet suedez 19:00 - 21:00
aperitive reci/ calde, fel principal - pui, porc, curcan, vita/ miel, peste, fructe de mare, paste, pizza, salate, desert (4-5 prajituri), fructe, apa minerala/ plata, Coca Cola/ Fanta/ Sprite, 3 tipuri de suc natural, bere draught, vin alb/ rose.

Dotari camere:

Construit in 2014, etajul 5 dispune de 16 camere de lux dintre care 4 apartamente si 12 duble superioare care va vor purta in diferite tari. Conceptul atent gandit pentru dumneavoastra va va oferi combinatia perfecta intre relaxare si atmosfera, fiecare camera fiind personalizata prin mobilierul grandios si specific fiecarei tari, dar si prin intermediul gamei variate de culori.
Ap. China - cel mai mare apartament; are o suprafata de 68 mp + balcon 24 mp;
Ap. Franta - are o suprafata de 67 mp + 2 bai (14 mp/5 mp) + 2 balcoane de 24 mp;
Ap. SUA - are o suprafata de 63 mp + balcon 19 mp;
Ap.Kenya - are o suprafata de 40 mp + balcon 17 mp.
Camerele duble superior au o suprafata de 32 mp si sunt prevazute cu un balcon de 12 mp. Acestea va vor purta de-a lungul urmatoarelor tari: Australia, Iran, Indonezia, Grecia, Turcia, Thailanda, Romania, Italia, Anglia, India, Egipt si nu in ultimul rand Captain's Room. Camerele dispun de TV LCD, iar baile sunt dotate cu hidromasaj, radio, jacuzzi cu TV si au o suprafata cuprinsa intre 8 mp si 17 mp. Pentru ca accesul in camere sa se faca mai rapid, aveti la dispozitie un nou lift ce va deservi doar etajele 4 si 5. 
Camerele duble standard/ vedere mare 4* este spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim  2 persoane: 2 adulti sau 1 adult cu un copil. Suprafata totala de 18 mp, vedere standard, internet, TV, halat si papuci de casa, uscator de par/ priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incendiu, detectoare de fum. Nu se suplimenteaza cu extra bed.
Garsoniere/ Family room/ Tripla/ reprezinta spatiul de cazare care permite acomodarea a maxim 2 adulti cu 2 copii sau 3 adulti cu un copil. Este suplimentata cu canapea extensibila. Un copil cu varsta <4 ani si unul cu varsta de <12 ani beneficiaza de gratuitate. Suprafata totala de 29 mp, vedere standard, internet, TV, halat si papuci de casa, uscator de par/ priza baie, oglinda cosmetica, telefon, birou de lucru, minibar, aer conditionat, climatizare cu control individual, sisteme de alarma in caz de incediu, detectoare de fum.

CAPACITATE DE CAZARE:
In camerele duble/ duble deluxe/ apartamente deluxe se cazeaza maxim 2 adulti;
In garsoniere standard se cazeaza maximum 2 adulti + 2 copii 0- 3.99 ani;
In garsoniera de familie standard: maxim 2 adulti + 2 copii 0- 15.99 ani.

Facilitati:

 Piscina, Internet,  Sala de conferinte,  Loc de joaca , Parcare,  Restaurant , Centru SPA , Aer Conditionat , Balcon,  Minibar

Facilitati copii:

Garsoniera Standard/ Vedere Mare
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 3.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;
Garsoniera Family Room
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 15.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar asigurat;

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro