Hotel Afrodita Resort&Spa

Descriere HOTEL AFRODITA RESORT SPA, Baile Herculane

Wellness Afrodita 5 nopti (demipensiune, pensiune completa, All Inclusive) intrare Duminica. Tratament balnear cu bilet de trimitere 5/7 nopti (demipensiune, pensiune completa, All Inclusive) intrare Duminica. Tratament balnear cu bilet de trimitere 7/10/14 nopti (demipensiune, pensiune completa, All Inclusive) intrare Luni. Tratament balnear fara bilet de trimitere 5/7 nopti (demipensiune, pensiune completa, All Inclusive) intrare Duminica. Tratament balnear fara bilet de trimitere 7/10/14 nopti (demipensiune, pensiune completa, All Inclusive) intrare Luni.
Hotelul este situat intr-o zona pitoreasca dominata de o liniste deplina dar nu departe de parcuri si magazine. Accesul se face pe un drum asfaltat lung de 1.2 km adiacent strazii principale (Strada Trandafirilor) in imediata apropiere a Complexelor Hoteliere Dacia, Diana si Minerva.
Descriere camere:
Camerele duble economic sunt clasificate la 3* si sunt situate la etajul 9 sau 10, au aceleasi dotari ca si camerele duble standard, mai putin fierbatorul de apa. Camerele duble family dispune de o canapea extensibla.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, mic dejun, pranz si cina bufet suedez sau optional pranzul si cina in restaurantul a la carte (contra cost).

Taxe locale

Unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale.
Calatorul este obligat sa achite la receptia unitatii hoteliere taxa de statiune, taxa de salubritate, precum si alte taxe locale, fara a putea pretinde despagubiri sau returnarea sumelor de la Gregory Tour.

Solicita oferta personalizata consultantilor nostri:

Sorin - sorin.stanculescu@gregorytour.ro 

Alexandra -  alexandra.simonis@gregorytour.ro

Ramona - ramona.cobzariu@gregorytour.ro