Transalpina

Transalpina

*Programul se va desfasura cu microbuzul, ca urmare a restrictiilor de circulatie impuse (în conformitate cu prevederile standardelor în vigoare)

Plecari 2021: 10.07, 21.08

TARIF Standard - 169 Lei/pers

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30, in parcarea Academiei Militare Romane (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), iar plecarea la ora 06:00, pe traseul Bucuresti -Ramnicu Valcea. Ne indreptam spre Manastirea Horezu (ctirorie a lui C-tin. Brancoveanu) si vizitam aceasta bijuteriile arhitectonica a artei brancovenesti, care din 1995 a fost inclusa in Patrimoniul UNESCO. Strabatem apoi Transalpina, cel mai inalt drum rutier din Romania (2.145 m altitudine), ce traverseaza Muntii Parang. Drumul este supranumit “Drumul Regelui” pentru ca regele Carol al II-lea, reconstruind vechiul drum roman, l-a inaugurat in 1938 (si l-a parcurs impreuna cu familia sa). Coboram in Transilvania catre Sebes si pornim spre Sibiu - Ramnicu Valcea. Pe traseu vizitam Manastirea Cozia (sec. XIV), ctitorie a lui Mircea cel Batran, care pastreaza in pronaos fragmente din pictura originala de sec. al XIV-lea. Sosire in Bucuresti seara, dupa ora 22:00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Grup minim 25 pers

ATENTIE: * In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar; * In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19-24 persoane) se va achita un supliment de 29 Lei/pers; * Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica; * Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

TARIFUL INCLUDE

 Transport cu microbuz clasificat;  Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);  Insotitor de grup din partea agentiei.

TARIFUL NU INCLUDE

 Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;  Masa de pranz;  Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;  Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.