Excursii tematice de o zi

1. Itinerariu: Bucureşti – Comana - Bucureşti

 Moara de Hârtie și Parcul de Aventură Comana

“Călătorie   inedită   în   lumea   cărților”. Vizitând Atelierul Muzeu “Moara de Hârtie”, elevii vor   avea ocazia să afle lucruri captivante despre   începuturile hârtiei în România și în lume, despre legătoria de carte și tiparul manual. În Parcul de   Aventură, activitățile recreative sunt multiple  pentru diferite categorii de vârstă ale copiilor: plimbare cu căruța, tiroliană, parcurgerea unui traseu în parc, concurs de tras cu arcul.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Comana - București. 

Prețul nu include: 

- taxa de participare atelier 

- prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert) 

- taxa de intrare în parcul Comana 

2. Itinerariu: București – Pantelimon – București

  Ferma de animale Pantelimon  –  în cadrul vizitelor copiii pot învăța lucruri utile despre animale şi mediul în care acestea trăiesc. Mulgem văcuța, ţesălăm împreună poneii, dăm vițeilor lapte cu biberonul, hrănim animalele cu iarbă, fân și morcovi. Și ca să plecăm cu un suvenir,  colorăm  planșe  cu  prietenii  noștri necuvântători și desenăm pe alei aventurile prin  care  am  trecut  la  fermă.  Ca activități recreative vă recomandăm locul de  joacă special amenajat: trambulină, tiroliană, tobogane, leagăne, etc.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Pantelimon - București.

Prețul nu include: 

- taxa de participare atelier 

- prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert) 

3. Itinerariu: București – Curtea de Argeș – București

Fabrica de Globulețe Curtea de Argeșatelierul de creație a globurilor de sticlă unde copiii vor fi martorii tuturor etapelor de obținere a globurilor şi ornamentelor de sticlă pentru Crăciun, începând de la suflarea sticlei și a țevii speciale, modelarea lor, până la pictura lor manuală. Copiii vor alege  globuri și vor invăta să picteze singuri, astfel încât să poată împodobi Bradul de Crăciun și cu creații proprii, unicat. Fiecare copil își poate personaliza un globuleț, pentru a avea o amintire de neuitat (7 lei/bucata).

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Curtea de Argeș - București.

Pretul nu include:

- taxa de participare atelier ;

- prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert) . 

4. Itinerariu: București – Curtea de Argeș – București

Pensiunea Dracula Curtea de Argeș activităţi multiple într-o singură locație: atelier de pâine, atelier de pizza, atelier de plăcinte,atelier de creat masti, atelier de confectionat brelocuri, atelier de confectionat tablou din materiale reciclabile. Copiii învață să facă aluatul pentru pâine, blatul pentru pizza, să pună ingredientele și apoi să savureze propria creație, vor face plăcinte, vor învața să coasă si să țeasă. 

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Curtea de Argeș - București.

Prețul nu include:

- taxa de participare atelier  (o activitate) & prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert). 

5. Itinerariu: București – Constanța – București

Fabrica de Ciocolată Constanța Vom pătrunde în universul ciocolatei, unde copiii vor fi liberi să se  joace, să-și folosească imaginația și să creeze în cel  mai dulce material posibil. Te vei descoperi un mic artist și vei privi cu siguranță cu alți ochi ciocolata, nu va mai fi un simplu aliment. Să modelezi ciocolata cu propriile   maini... e ceva cu adevărat dulce. Copiii vor avea la dispoziție sorțuleț și bonetă, pe care le vor lua acasă la plecare, ciocolată pentru degustat și ciocolată module pentru montat în diverse figurine.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București – Constanța - București.

Prețul nu include: 

- taxa de participare atelier  

- prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert)  

6. Itinerariu: București - Snagov – București

Atelierul de Olărit Snagov Copiii vor învăța de la meșterul olar tainele modelării lutului: confecționarea materialului, formarea și modelarea lui pe roată. Apoi, în funcție de vârstă, fiecare își va modela propriile creații, sub îndrumarea meșterului. Cei mai mici se vor juca în lut, încercând să creeze forme ușoare și simple: animaluțe, farfurii sau vaze. Cei mai mari vor încerca să modeleze căni, castronele și ulcele tradiționale simple și elegante în același timp. Copiii vor putea să păstreze creațiile proprii, drept dovadă a muncii lor și a celor invățate. Acțiuni recreative: plimbare cu vaporașul pe Lacul Snagov, titicarul în satul Snagov și împrejurimi.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Snagov - București.

Prețul nu include:

- taxa de participare atelier   

- prânz  (supă/ciorbă,  felul  2,  desert) 

 

7. Itinerariu: București – Brașov - București

Parc Aventura Brașov – cel mai mare parc de aventură din Europa de Est. Activități sportive și recreative în aer liber: 14 trasee de dificultate progresivă pentru diferitele categorii de vârstă, jocuri distractive pe fiecare traseu în parte, marea tiroliană peste lac.

 

Pretul include:

- transport cu autocarul București -Brașov - București.

Prețul nu include:

- taxa de intrare

Ştiaţi că ... Parc Aventura Brașov – este cel mai mare parc de aventură din Europa de Sud-Est?

8. Itinerariu: București – Balotești - București

Parc Aventura Edenland Balotești – parc de aventură cu multiple activități recreative atât pentru copiii mici cât și pentru cei mari: trasee în copaci, parc cu zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip, tir cu arcul, plimbări cu bicicleta prin pădure.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Balotești - București.

Prețul nu include:

- taxa de intrare

9. Itinerariu: București – Comana - București

Parc Aventura Comana – 4 trasee pentru copii și o tiroliană peste lac. Parcul include o serie de elemente suspendate la diferite înălțimi, care se parcurg folosind echipamentul corespunzător prin traversare sau cățărare.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București - Comana - București.

Prețul nu include:

- taxa de intrare:

Ştiaţi că... Aventura Parc Comana se află în apropierea celei de a doua Delte a României?

10. Itinerariu: București – Curtea de Argeș - București

Parc aventura Dracula Curtea de Argeș – activitățile în parcul de aventură: orientare în natură, plimbări cu bicicleta, tir cu arcul, tiroliană, jocurile copilăriei împreună cu animatorii din parc, loc de joacă pentru copii: topogane, leagăne, balansoare, masuțe, trenulețe, groapă cu nisip.

 

Prețul include:

- transport cu autocarul București – Curtea de Argeș - București.

Pretul nu include:

- taxa de intrare

Nota: Tarifele variaza in functie de numarul de persoane si de perioada excursiei, detalii suplimentare pot fi solicitate telefonic/e-mail.