Plaja la Gura Portitei

Plaja la Gura Portitei

Plecari 2021: 04.07, 22.08

TARIF Standard - 129 Lei/pers

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 05:30 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 06:00 pe traseul Bucuresti –Slobozia -Jurilovca. Din Jurilovca ne imbarcam (contra cost, aprox. 30 lei/pers/sens) pe salupe rapide cu care ne vom deplasa cater limanul Gura Portitei. Situat intre Marea Negra si lacul Golovita, Gura Portitei ne asteapta cu plaja, beach bar, restaurant si diferite alte activitati. Delta Dunarii a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO in 1991, fiind clasificata ca rezervatie a biosferei. Delta Dunarii contine mai bine de 360 de specii de pasari si 45 de specii de peste de apa dulce in numeroasele sale lacuri, fiind si locul unde milioane de pasari din diferite colturi ale lumii isi gasesc locul, din primavara pana toamna. Dupa-amiaza, pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Grup minim 40 pers.

ATENTIE: * In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar; * Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica; * Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

SERVICII INCLUSE

 Transport cu autocar clasificat;  Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);  Insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE

Asigurare storno;  Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;  Masa de pranz;  Salupa rapida pentru transfer Jurilovca – Gura Portitei (aprox. 30 lei/pers/sens)  Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;  Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.