PAȘTE PARALIA KATERINI

Perioada: 16.04-21.04.2020 | 6 zile – 4 nopţi

Paralia Katerini – MeteoraEdessa Olimp – Salonic

 

Early booking – 179 €/persoană

 

Ziua 1 / Joi 16.04.2020: BUCUREŞTI – PARALIA KATERINI

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini.

 

Ziua 2 / Vineri 17.04.2020: PARALIA KATERINI 

Cazare dimineața la Hotel Imperia President 3*/similar. In aceasta zi puteți profita de timpul liber sau vă invităm să participați la vizita în staţiune, impreună cu ghidul insoțitor, unde ne vom plimba pe Promenada stațiunii și vom vizita biserica dedicată Sfintei Paraschiva, construită în anul 1993.

 

Ziua 3 / Sambata 18.04.2020: PARALIA KATERINI – METEORA  

După servirea micului dejun, timp liber în staţiune sau vă invităm să participaţi la excursia opţională la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, al doilea după Muntele Athos. Acesta este un loc unic în lume, cel puțin din punct de vedere geologic: stânci care parcă țâșnesc din pământ și în vârful cărora sunt construite vestitele mănăstiri, care par suspendate în aer. Excursia spre Meteora începe dimineața devreme, iar după aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stâncilor pentru a vizita un atelier de pictură. Aici încă se mai realizează manual icoane de tip bizantin chiar după modelul celor aflate în mănăstirile pe care urmează să le admirăm. Vizităm, apoi, doua dintre fascinantele mănăstiri “suspendate între cer și pământ”, intrate în patrimoniul UNESCO și imortalizăm imaginea unică oferită de lăcașurile monahale construite pe stâncile cu forme nepământene. Seara ne întoarcem în Paralia Katerini și participăm la slujba de Înviere.

 

Ziua 4 / Duminica 19.04.2020: PARALIA KATERINI – OLIMP - Mânăstirea Sf. Efrem Sirul

După micul dejun, vă invităm într-o excursie opţională la Olimp, să patrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare în Litochoro pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”, către “cada lui Zeus”. La întoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Mânăstirea Sf. Efrem Sirul - ce adăposteşte şi cinsteşte moaştele sfântului, mai precis părţi din mâna dreaptă, cea cu care a scris nenumărate rugăciuni şi cuvinte de învăţătură. La prânz servim masa tradițională greceasca de Paște, la restaurantul Yakinthos, de la care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul și ouăle roșii. Cazare in Paralia Katerini.

 

Ziua 5 / Luni 20.04.2020: PARALIA KATERINI – EDESSA – POZAR

Mic dejun. Zi liberă pentru odihnă sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini pentru cazare.

 

Ziua 6 / Marti 21.04.2020: PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCUREŞTI

După micul dejun, începem deplasarea spre casă cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Seara, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

 

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.

 • Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
 • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
 • În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
 • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta insa si  structura programului;
 • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

DATA DE PLECARE

LOC ÎN DBL

EARLY BOOKING 10%

28.02.2020

COPII

0-4.99 ANI

COPII

5-11.99 ANI

SUPLIMENT SINGLE

AL TREILEA ADULT

16.04.2020

199 €

179 €

        79 €

 109 €

109 €

189 €

 

 

 

 

 

CONDIȚII DE PLATĂ  rezervări EARLY BOOKING: 25€/pers la înscriere, diferența până la 50% până pe 20.01.2020, rest de plata 28.02.2020

CONDIȚII DE PLATĂ rezervări cu OFERTA STANDARD: 30% avans la înscriere, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

PREȚUL INCLUDE

PREȚUL NU INCLUDE

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

» 4 nopţi cazare la Hotel Imperia President 3*** cu mic dejun;

» Tur de oraş Salonic;

» Însotitor de grup.

»  Asigurare Travel (medicală+storno)

»  Intrările la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;

»  Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție-la check in)

 

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale în autocar (rând 1 - 15 €/pers/loc, rând 2 - 10 €/pers/loc, rând 3 - 5 €/pers/loc;

» Oricare alt loc solicitat de turisti, în afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;

*Important : Confirmarea locurilor preferențiale se va face în limita disponibilității.

  » Prânz festiv de Paște ( 25 euro/pers).

 

   REDUCERI

   » Reducere 5 €/pers pentru ultima banchetă în autocar.

EXCURSII OPTIONALE  

 • OLIMP – 20 euro/persoană
 • EDESSA – 30 euro/persoană
 • METEORA – 30 euro/persoană.

ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane!

 • Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
 • Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.
 • Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !