Paste Odessa

 

 

Paste la ODESSA

 

17.04.2020 – 220  Euro/pers in camera dubla si tripla

 

 Ziua 1. Plecare din Bucuresti, ora 6.30, din parcarea de la P-ta Victoriei pe traseul Braila – Galati – Giurgiulesti ( vama Rep. Moldova) – Reni ( vama Rep. Ucraina) – Tatarbunary – Odessa.

Ziua 2. Mic dejun. Va invitam la o plimbare pietonala pentru a admira cel mai frumos oras al Ucrainei, perla coroanei rusesti. Vom vedea Opera  - cea mai faimoasa constructie din Odessa, Catedrala Uspenskaya, Palatul Vorontov si Primaria si ne vom plimba pe faimoasele bulevarde Primorsky, Richelievskaya si pe artera pietonala Deribasovskaya- cu atmosfera occidentala. Dupa amiaza, optional, puteti vedea un superb spectacol la Delfinariul din Odessa

Seara vom participa la Slujba de Inviere la Catedrala Uspenskaya.

Ziua 3. Mic dejun. 

Hristos a Inviat !!!

Va invitam la o plimbare pietonala pentru a imortaliza faleza,  Treptele Potemkin -  emblema Odessei, locul unde s-au filmat scenele faimosului film "Crucisatorul Potemkin”, Monumentul Ducelui de Richelieu, Monumentul lui Puskin, Muzeul de Arheologie.

Dupa plimbare va invitam la restaurantul hotelului pentru a servi „Masa de Paste”.

 Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4. Mic dejun. Optional, va sugeram o plimbare cu vaporasul in portul Odessa. Dupa amiaza ne vom plimba in zona istorica a orasului, pe B-dul francez si pe artera comeriala si pietonala Deribasovskaia. Seara, optional, puteti viziona  un spectacol de balet la renumita opera din Odessa.

Ziua 5. Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Vom traversa Nistrul pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. Popas va celebra crama si magazin de vinuri Sabo.  Apoi vom poposi la Limanul Nistrului pentru a vedea Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad - Giurgiulesti (unde vom traversa podul rutier peste Prut) - Galati - Braila - Slobozia - Dragalina - Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale etc.), aprox. ora 23:00, in Bucuresti.

 

 

 

Pretul include:

Pretul nu include:

· transport cu autocar, clasificat international*;

· 4 cazari cu mic dejun in hotel de 4* ( H. Alexandrovsky sau similar)

· vizitele cuprinse in program;

· ghid insotitor din partea agentiei (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate);

· asigurari (storno, medicala)

· intrarile la obiectivele turistice  si serviciile

  ghizior locali;

· ghid local – aprox 10 euro/pers ( la cerere)

Spectacol la delfinariul Nemo – aprox 300 grivne;

Spectacol la Opera – aprox 450 grivne;

Plimbare  cu vaporasul in Portul Odessa – aprox 25 euro/pers.

·  Supliment camere single – 100 Euro;

Taxa locala – 0,80 Euro/zi – se achita la receptia hotelului de catre fiecare turist

Nota :

· Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers. Pentru un grup mai mic de 35 de persoane se va achita o diferenta de 30 euro/pers.

· Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;

· Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale

· Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar. Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ;

·In cazul nerealizarii grupului minim programul turistic poate fi anulat sau modificat, turistii avand posibilitatea de a alege participarea la programul initial sau mutarea pe un alt program turistic.

·Ghidul de turism insotitor poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, precum si ordinea zilelor din programul turistic, dar fara a afecta structura programului.

·In eventualitatea in care conditiile meteorologice nu permit vizitarea unui obiectiv turistic din program, acesta va fi inlocuit sau anulat.

·Pentru ghidaj in interiorul obiectivelor turistice, pe teritoriul Romaniei si in strainatate, turistii pot  solicita serviciile ghizilor locali, ceea ce poate genera costuri suplimentare, in functie de fiecare tara sau oras.

· Pentru inscrierile la programele AUTOCAR se achita un avans de 50 Euro/persoana, 50% din pachetul turistic cu 60 zile inaintea plecarii si diferenta pana la 100% cu 30 zile inaintea plecarii.