Paste Nessebar

 

Sarbatoarea Pastelui

pe litoralul bulgaresc

PRET: 155 EUR/pers in camera dubla

Nessebar– situat pe un istm stancos protejat de vestigiile unor vechi ziduri grecesti si romane, este vestit pentru bisericile bizantine si hanurile frumos construite in stilul “Renasterii Nationale”, drept pentru care a fost inclus pe lista UNESCO.

Bonus : Popas la Manastirea Dimitrie Basarabov

PLECARE: 18 - 21.04. 2020

ZIUA 1: Ora 07:00 întâlnire in Piata Victoriei. Ora 07:15 deplasare pe traseul Giurgiu - Ruse. Popas la Manastirea Dimitrie Basarabov. Continuare excursiei catre orasul tarilor - VelikoTarnovo - orasul cu cel mai glorios trecut istoric din Bulgaria pentru a vedeafostul palat al tarilor si Patriarhia Bulgariei ambele situate pe Dealul Tsarevets, turnul lui Baldwin,vechile ziduri de fortificatie ale "orasului interior" ce  protejau dealurile Tsarevet si Trapezitsa.

Popas la Arbanasi – o veche asezare intemeiata de negustori albanezi si renumita pentru hanuri cu o arhitectura in stil otoman. Deplasare catre Nessebar. Seara, cazare si cina in Nessebar hotel Marieta Palace 4* sau similar. www.marietapalacenessebar.com

 

ZIUA 2: Mic dejun. HRISTOS A INVIAT!!!   

Plimbare pietonala in Nessebar (vechiul oras intemeiat de traci Messembria), oras cu peste 3000 de ani de istorie neintrerupta si pentru a admira: cetatea, bisericile vechi din perioada bizantina, casele si hanurile cu specific otoman si balcanic pe fundatii inalte de piatra si mansardate cu lemn.Cina si cazare la hotel 4* in Nessebar.

 

Ziua3: Mic dejun. Excursie optionala la Sozopol. una din cele mai vechi asezari din Bulgaria, construita la poalele muntilor Stara Planina. Seara, cina si cazare la acelasi hotel in Nessebar.

 

Ziua4: Mic dejun. Deplasare la Balcik pentru a vizita Palatul de Vara al Reginei Maria , gradina botanica si popas la Cap.Kaliaka. Plecare spre Bucuresti. Sosire in functie de trafic si de formalitatile vamale.

 

Pret 155 Euro/pers in camera dubla

 

Pretul include:

Pretul nu include:

· transport cu autocar modern, clasificat 3*;

· 3 cazari cu demipensiune la hotel Marieta palace 4*; www.marietapalacenessebar.com

· vizitele cuprinse in program;

· ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate).

· asigurari (storno, medicala);

· intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;

· excursiile si vizitele optionale (minim 20 participanti);

· excursie la Sozopol – 15 Euro/pers;

· supliment camera single 50 eur;

· alte servicii decat cele mentionate in program.

 

 

Nota :

· Pretul este calculat pentru un grup minim 35 persoane ;

· pentru un grup mai mic de 35 de persoane se va achita o diferenta de pret de 15 euro/pers;

· Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel;  2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului;

· Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la  celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui ;

· Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.