PAȘTE INSULA AMMOULIANI

Perioada: 16.04-20.04.2020 | 5 zile – 3 nopţi

 Salonic – Ammouliani – Athos – Vasilika

 

Early booking – 179 €/persoană

 

Ziua 1 / Joi 16.04.2020: BUCUREŞTI – SALONIC

Întâlnire la ora 22:30 cu reprezentantul agenţiei în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic.

 

Ziua 2 / Vineri 17.04.2020: SALONIC – AMMOULIANI

Dimineata ajungem in Salonic - vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul spre Halkidiki, catre portul Tripiti de unde ne imbarcam (fara autocar) pe ferry catre Insula Ammouliani. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

 

Ziua 3 / Sambata 18.04.2020: AMMOULIANI – CROAZIERA ATHOS  

Mic dejun. Timp liber in Ammouliani pentru plimbare si relaxare sau optional va propunem o Croaziera la Muntele Athos, cel mai sfant taram la Greciei. Vom porni din Ammouliani spre Ouranopolis (“orasul cerurilor”), locul de unde incepe orice expeditie pe Sfantul Munte. Dupa un scurt popas in micutul orasel, vom continua croaziera de-a lungul coastei vestice a celui de-al treilea brat al Peninsulei Halkidiki. Intr-o calatorie de aproximativ 3 ore vom vedea cele mai frumoase lacase de cult cu istorie milenara. Manastiri precum Dochiariou, Xenofont, Pantelimon, Xiropotamou sau Grigoriou pastreaza in interiorul fortificatiilor obiecte de cult si icoane facatoare de minuni, valoarea acestora fiind nepretuita. Dupa-amiaza ne vom intoarce in Ammouliani. Timp liber pana seara cand vom participa la Slujba de Inviere la Biserica din imediata apropiere a hotelului. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

 

Ziua 4 / Duminica 19.04.2020: AMMOULIANI

Mic dejun. Timp liber in insula sau optional Pranz festiv de Paste la un restaurant autentic grecesc. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

 

Ziua 5 / Luni 20.04.2020: AMMOULIANI – VASILIKA - BUCUREŞTI

Dupa micul dejun vom reveni pe continent de unde ne imbarcam in autocar si pornim spre localitatea Vasilika, in apropiere de Salonic, unde vom vizita Manastirea Sfintei Anastasia Farmacolitria (Vindecatoarea). Ctitorita in anul 888 de Sfanta Teofana, manastirea adaposteste capul si un fragment din piciorul Sfintei Mucenite Anastasia. Apoi, vom continua drumul spre casa, pe ruta Kulata - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. Seara, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

 

ATENŢIE: Grup minim 45 pers.

  • Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.
  • În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar;
  • În cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoană;
  • Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta insa si  structura programului;
  • Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei.

 

DATA DE PLECARE

LOC ÎN DBL

EARLY BOOKING 10%

28.02.2020

COPII

0-4.99 ANI

COPII

5-11.99 ANI

SUPLIMENT SINGLE

AL TREILEA ADULT

16.04.2020

199 €

179 €

        79 €

 109 €

109 €

189 €

 

 

 

 

CONDIȚII DE PLATĂ  rezervări EARLY BOOKING: 25€/pers la înscriere, diferența până la 50% până pe 20.01.2020, rest de plata 28.02.2020

CONDIȚII DE PLATĂ rezervări cu OFERTA STANDARD: 30% avans la înscriere, diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.

 

PREȚUL INCLUDE

PREȚUL NU INCLUDE

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

» 3 nopţi cazare la Hotel Sunrise 3*** cu mic dejun;

» Tur de oraş Salonic;

» Însotitor de grup.

» Asigurare Travel (medicală+storno);

» Intrările la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;

» Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție, la check-in)

 

SUPLIMENTE

» Locuri preferențiale în autocar (rând 1 - 15 €/pers/loc, rând 2 - 10 €/pers/loc, rând 3 - 5 €/pers/loc;

» Oricare alt loc solicitat de turisti, în afara celor preferențiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;

*Important : Confirmarea locurilor preferențiale se va face în limita disponibilității.

  » Prânz festiv de Paște (25 euro/pers).

 

   REDUCERI

   » Reducere 5 €/pers pentru ultima banchetă în autocar.

EXCURSII OPTIONALE  

  • CROAZIERA ATHOS – 25 euro/persoană

ATENȚIE !!! Excursiile opționale se realizează pentru un grup minim de 25 persoane!

  • Vă recomandăm încheierea asigurării Travel (storno+medicală), pentru a vă proteja investiţia în pachetul turistic, atât înainte de plecare (în cazul anulării călătoriei), cât şi după plecare (în cazul unei situaţii neprevăzute apărute pe perioada sejurului)!
  • Reducerile se aplică numai la pachetul de bază; acestea nu se aplică la alte taxe sau suplimente și nu se cumulează cu alte reduceri.
  • Rezervările efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulări/modificări; Penalizare 100% !