Manastirea Prislop - Castelul Corvinilor - Biserica Densusi

Manastirea Prislop - Castelul Corvinilor - Biserica Densusi

Plecari 2021: 13.03, 24.04, 09.10

TARIF Standard - 179 Lei/pers

Intalnire cu ghidul insotitor la ora 23:00 în parcarea din fața ACADEMIEI MILITARE ROMÂNE (Universitatea Națională de Apărare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor, plecare ora 23:30 pe traseul Bucuresti –Sibiu -Silvasu de Sus. Ajungem dimineata la Manastirea Prislop, unul din cele mai importante asezaminte ortodoxe din Transilvania si locul unde este inmormantat Parintele Arsenie Boca. Timp liber pentru rugaciune la mormantui Parintelui si la pestera Sfantului Ioan de la Prislop. Continuam spre Hunedoara, unde vom vizita Castelul Huniazilor (sec. XIV) transformat de Iancu de Hunedoara intr-un mare castel gotic (in sec. XV) unde admiram: portile cetatii, turnurile, santul exterior, capela, Sala Dietei, Palatul Administrativ. Timp liber pentru masa de pranz. Vom avea, apoi, ocazia sa vizitam o Biserica Ortodoxa extrem de interesanta – Biserica Sf. Nicolae din Densus (sec. XIII), una dintre cele mai vechi biserici de tip bizantin din tara noastra, avand o infatisare ciudata, cu diferite elemente de decor la exterior, provenite de la Ulpia Traiana Sarmisegetuza, aflata la cativa km distanta. Pornim spre Bucuresti, unde vom ajunge seara, in functie de trafic si conditiile meteo.

Grup minim 40 pers.

ATENTIE: * In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar; * Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si se pot modifica; * Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

SERVICII INCLUSE

 Transport cu autocar clasificat;  Vizitele mentionate in program (nu includ biletele de intrare);  Insotitor de grup din partea agentiei.

SERVICII NEINCLUSE

Asigurare storno;  Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;  Masa de pranz;  Supliment pentru locuri preferentiale (primele 3 randuri de banchete) – 20 Lei/pers;  Alte taxe/servicii/cheltuieli personale.