Ammouliani

 INSULA AMMOULIANI

Perioada: 29.04-03.05.2021 | 5 zile – 3 nopti

Salonic – Ammouliani – Athos – Vasilika

Ziua 1 / Joi 29.04.2021: BUCURESTI – SALONIC Intalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Salonic.

Ziua 2 / Vineri 30.04.2021: SALONIC – AMMOULIANI Dimineata ajungem in Salonic - vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul spre Halkidiki, catre portul Tripiti de unde ne imbarcam (fara autocar) pe ferry catre Insula Ammouliani. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

Ziua 3 / Sambata 01.05.2021: AMMOULIANI – CROAZIERA ATHOS Mic dejun. Timp liber in Ammouliani pentru plimbare si relaxare sau optional va propunem o Croaziera la Muntele Athos, cel mai sfant taram al Greciei. Vom porni din Ammouliani spre Ouranopolis (“orasul cerurilor”), locul de unde incepe orice expeditie pe Sfantul Munte. Dupa un scurt popas in micutul orasel, vom continua croaziera de-a lungul coastei vestice a celui de-al treilea brat al Peninsulei Halkidiki. Intr-o calatorie de aproximativ 3 ore vom vedea cele mai frumoase lacase de cult cu istorie milenara. Manastiri precum Dochiariou, Xenofont, Pantelimon, Xiropotamou sau Grigoriou pastreaza in interiorul fortificatiilor obiecte de cult si icoane facatoare de minuni, valoarea acestora fiind nepretuita. Dupa-amiaza ne vom intoarce in Ammouliani. Timp liber pana seara cand vom participa la Slujba de Inviere la Biserica din imediata apropiere a hotelului. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

Ziua 4 / Duminica 02.05.2021: AMMOULIANI Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Pranz festiv de Paste la un restaurant autentic grecesc. Cazare la Hotel Sunrise 3*/ similar.

Ziua 5 / Luni 03.05.2021: AMMOULIANI – VASILIKA - BUCURESTI Dupa micul dejun vom reveni pe continent de unde ne imbarcam in autocar si pornim spre localitatea Vasilika, in apropiere de Salonic, unde vom vizita Manastirea Sfintei Anastasia Farmacolitria (Vindecatoarea). Ctitorita in anul 888 de Sfanta Teofana, manastirea adaposteste capul si un fragment din piciorul Sfintei Mucenite Anastasia. Apoi, vom continua drumul spre casa, pe ruta Kulata - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Seara, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

ATENTIE: Grup minim 45 pers.

• Toate intrarile la obiectivele turistice din Grecia se achita in moneda nationala – Euro.

• In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

• In cazul unui grup mai mic de 45 pers. (35-44 persoane) se va achita un supliment de 20 Euro/persoana;

• Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fara a afecta insa si structura programului;

• Persoanele care vor calatori singure pot opta pentru partaj in camera dubla/tripla, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, o persoana pentru partaj fiecarui solicitant. In situatia in care agentia nu reuseste sa completeze partajul, turistii NU vor achita suplimentul de camera Single. Eventualele neintelegeri intre solicitantii de partaj nu sunt imputabile agentiei.

DATA DE PLECARE LOC IN DBL COPII 0-4.99 ANI COPII 5-11.99 ANI SUPLIMENT SINGLE AL TREILEA ADULT
29.04.2021 199 € 79 € 109 € 109 € 189 €

✔ PRETUL INCLUDE

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;

» 3 nopti cazare la Hotel Sunrise 3*** cu mic dejun;

» Tur de oras Salonic;

» Insotitor de grup.

✘ PRETUL NU INCLUDE

Asigurare Travel (medicala+storno);

» Bilet ferry boat Tripiti – Insula Ammouliani – Tripiti, aprox. 5 € / pers (se achita la autocar) ;

» Intrarile la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;

» Vizitele mentionate in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

» Taxa de statiune/turistica (se achita la receptie, la check-in)

SUPLIMENTE

» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 - 15 €/pers/loc, rand 2 - 10 €/pers/loc, rand 3 - 5 €/pers/loc;

» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc; *Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.

» Pranz festiv de Paste (25 euro/pers)

EXCURSII OPTIONALE 

CROAZIERA ATHOS – 25 euro/persoana

CONDITII ANULARE, PENALIZARI

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

a) 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).

b) 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).

c) 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.

d) 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs Hello Holidays. Turistul poate solicita restituirea contravalorii sumelor inscrise pe voucher doar cu achitarea unei taxe de serviciu in cuantum de 25 euro/persoana. Taxa de serviciu va fi retinuta din totalul sumei inscrise pe voucher si turistului i se va restitui diferenta.